DAFTAR AHLI

Posted by Vitamin Kesihatan Group


CARA MENJADI AHLI DAN KELEBIHAN AHLI

Maklumat yang perlu diberi untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee? 

*
No. Kad Pengenalan/Identity Card No./Passport:
Nama Penuh/Full Name:
Nama Pasangan/Spouse Name:
No. Kad Pengenalan Pasangan/Spouse Identity Card No./Passport:
No. Telefon/Telephone No.:
Emel/E-mail Address:
Alamat/Address:
Cara bayaran Bonus/Bonus issued type: EFT
Cheque
Akaun Bank/Bank Account: *sila isi nama bank/fill in bank name:
No Akaun Bank/Bank Account No.:
This HTML form was created by Freedback.
*
Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera semua, Di sini saya paparkan cara untuk menjadi ahli Shaklee dan peluang anda menikmati bonus bulanan $$$$$ sebanyak mana usaha anda, bonus anda semakin banyak. Kepada para pelanggan yang berminat untuk menjadi ahli, anda akan dapat menikmati harga istimewa dan mendapat diskaun. Caranya? Sila lihat di bawah ya ...

Apa kelebihan mendaftar sebagai AGENVK Just Being Mary?
Sekiranya anda serius berniaga, anda akan didaftarkan sebagai AgenVK dan nama anda disenaraikan di AGENVK  .Blog ini adalah centralized blog dimana anda boleh terus memulakan bisnes dengan menggunakan vitaminkesihatan.blogspot.com bagi mempromosikan produk Shaklee. centralized blog memudahkan urusan bisnes anda kerana admin akan menguruskan semua content dan update blog ini.
sebagai AgenVK, anda juga dibenarkan menggunakan/meniru content di centralized blog .Terpulang kepada anda samada ingin membuat blog/website sendiri atau terus mulakan bisnes dengan menggunakan blog ini...Customer anda akan terus menghubungi anda untuk order produk. Tunggu apa lagi, mudah bukan..daftar sekarang!

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee? 
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya  865558 sebagai sponsor/upline atau anda boleh rujuk link disini AGENVK untuk dapatkan no shaklee id AgenVK yang introduce anda.


APA KELEBIHAN/FAEDAH MENJADI AHLI DI BAWAH GROUP KAMI?

  • Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya.  Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan.  Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!

  • Bagi anda yang tidak suka membuang masa, tinggalkan anak dan keluarga semata ingin mendengar talk pasal bisnes, inilah dia bisnes yang tepat dengan anda. Saya juga seperti anda yang cukup TIDAK SUKA dengan keadaan sebegitu. SEGALA COACHING/BIMBINGAN hanya dibuat secara ONLINE sahaja 100%. Sangat praktikal bagi mereka yang bekerjaya kerana ini boleh dijadikan pendapatan sampingan anda yang paling mudah dibuat.

  • TIADA MODAL.  YA memang betul tiada modal yang diperlukan.  MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

  • Produk yang terbukti berkesan. Produk shaklee telah melalui beribu ujian dan kajian yang menyeluruh sebelum layak dipasarkan. Maka tiada isu bahaya, tidak halal dan sebagainya.  PALING PENTING ianya disahkan halal oleh Jakim.

  • Syarikat yang kukuh, sudah lebih 55 tahun di pasaran dan telah lebih 30 tahun berada di Malaysia. Ramai sudah jutawan Malaysia yang lahir dari bisnes Shaklee, walau telah 30 tahun masih bertahan sampai hari ini, maknanya keyakinan orang ramai pada produk ini tidak pernah berkurangan.

  • Bagi yang ingin mencari bisnes yang boleh menjamin masa depan, inilah dia. Kerana bisnes ini menjanjikan pendapatan infiniti dan boleh memberikan impian anda satu kenyataan.

  • TERBUKTI bisnes ini adalah yang terbaik untuk mereka yang mencari-cari apakah pekerjaan sampingan atau sepenuh masa untuk mereka. 

  • Bagi yang ZERO TENTANG ONLINE BIZ, bimbingan 100% akan diberikan. Usah risau tidak pandai kerana saya juga bermula dari zero.

  • Bagi yang mendaftar di bawah bimbingan saya, maka anda akan dimasukkan ke dalam group eksklusif SAG di facebook kami yang mana tips-tips dan info akan sentiasa diberikan dari masa ke semasa.

Semak maklumat  AGENVK disini atau hubungi Admin:
Puan Elmaliana Albahari [Elma]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 865558]
WhatsApp: 0105050970/SMS:012-9892441adeliadamia@gmail.com

0 comments

Post a Comment

JOIN AHLI SHAKLEE

JOIN AHLI SHAKLEE
Untuk jadi ahli SHAKLEE yuran pendaftaran adalah RM65 + RM10 Kos penghantaran KIT. ATAU FREE!! & ENJOY DISKAUN SEHINGGA 20%. WhatsApp +0105050970 / +60129892441 NOW!
My Photo
Vitamin Kesihatan Group
Call/WhatsApp your Distributor or VK Admin SHAKLEE:+60105050970 DAMIAGOLD:+60139090970 adeliadamia@gmail.com
View my complete profile

Followers

SHAKLEE CARE

HAPPY BF